Seminar: Sledenje telesni inteligenci

9-tedenski seminar Sledenje telesni inteligenci

dr. Vesna Mirt, psihologinja in psihoterapevtka

OPIS SEMINARJA:

Težke izkušnje v življenju lahko pripeljejo do tega, da se v telesu ne počutimo dobro, da nismo v stiku z njim (slabo prepoznavanje svojih čustev, potreb in meja v odnosih) ali pa nam lahko povzroča različne težave (preplavljenost s čustvi, izguba samokontrole, kronične bolečine, nespečnost itd.).

Seminar je namenjen vsem tistim, ki si želite spet počutiti doma v svojem telesu in mu bolj zaupati. Na seminarju se skozi izkustvene vaje na varen način spoznavamo z govorico telesa, mu prisluhnemo in sledimo poti telesa k večjemu ravnovesju v delovanju živčnega sistema. Spoznamo se s teorijo o travmi, delovanju možganov in živčnega sistema (polivagalna teorija) ter z izkustvenimi orodji, ki nam omogočajo lažje soočanje z intenzivnimi čustvi in stresom.

Grajenje večje kapacitete za soočanje s stresom in vzpostavljanje ravnovesja v živčnem sistemu ni enkraten dogodek, ampak je veščina, ki se jo gradi z izkustvenimi vajami. Zato je zaželena pripravljenost izvajanja vaj tudi doma.

Znanja predstavljena na seminarju temeljijo na znanjih različnih avtorjev (Peter Levine – Somatic Experiencing,  Irene Lyon in drugi).

S seboj prinesite blazino za vadbo ali kakršno koli drugo podlogo, na kateri boste lahko ležali (sedeli), priporočljivi so še drugi pripomočki za večje udobje (npr. odeja, blazina).

PREDAVATELJICA
dr. Vesna Mirt, psihologinja, psihoterapevtka, supervizorka in predavateljica.

TERMINI

9 srečanj; ob četrtkih od 17.00 do 18.30.

14.10., 21.10., 28.10., 4.11., 11.11., 18.11., 2.12., 9.12., 16.12.2021.

Brezplačna predstavitev seminarja bo potekala v četrtek, 7.10.2021 od 17.00 do 17.30 ure.

Število udeležencev je omejeno na 15 oseb.

PRIJAVA

Prijave za udeležbo sprejemamo najkasneje do 11. 10. 2021, prek spletnega obrazca: tukaj

Podrobnejše informacije o seminarju lahko dobite pri koordinatorju in vodji seminarja:

Vprašanja o seminarju naslovite na elektronsko pošto info@psiholoskasvetovalnica.si in vesna@psihoterapija-supervizija.si.

CENA

Svoje mesto na seminarju si rezervirate s plačilom kotizacije in izpolnjenim prijavnim obrazcem.

Kotizacija za seminar znaša 225 eur oz. 180 evrov za študente, brezposelne, upokojence.

Udeleženci plačajo kotizacijo na transakcijski račun SFU Ljubljana, Trubarjeva 65, 1000 Ljubljana: SI56  3400 0101 5852 361 (Banka Sparkasse d.d., Cesta v Kleče 15, Ljubljana), s pripisom namena »Seminar-Mirt«.

LOKACIJA

V primeru ustreznih epidemioloških razmer bo seminar potekal na SFU Ljubljana, Trubarjeva cesta 65. V nasprotnem primeru bo izvedba online.

SPLOŠNI POGOJI

Plačilo: Plačilo seminarja se poravna ob prijavi.

Odpoved: V primeru odpovedi prijave do 7 dni pred začetkom seminarja vam bomo zaračunali manipulativne stroške v višini 20% kotizacije glede na prijavljeno udeležbo, v primeru kasnejše odpovedi pa vam bomo zaračunali celotno kotizacijo glede na prijavljeno udeležbo. Seminarja se lahko udeleži drug udeleženec, vendar je potrebno zamenjavo napovedati. Obvestilo o odpovedi je potrebno posredovati na naslov info@psiholoskasvetovalnica.si.

ZAUPNOST PODATKOV

Podatkov iz prijave ne bomo posredovali tretjim osebam brez predhodne pridobitve pisnega soglasja posameznika. Podatke bomo uporabljali le v namen obveščanja o naših aktivnostih. Na vašo zahtevo bomo podatke spremenili ali zabrisali.